AdsAnglia.com
ID:
Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Транспорт
Ðондон леÑиÑе ÑакÑиÑа
Надежден, бърз и ефективен услуги до и от летище Гатвик, Станстед, Лутон и Хитроу.

Транспорт
Уеб дизайн, изÑабоÑка на ÑайÑ
Създаване на уеб сайт, който включва уеб хостинг, домейн, кошница за пазаруване, автоматичен превод, избор на дизайн, seo оптимизация на уеб сайт.

Други


Набираме Работници за Ферма

 
ID: 152940
Прегледано: 343
Език на обявата: Български
Сфера на дейност: Ферми, земеделие
Работен опит:
Описание на обявата: Берачи и Опаковчици работата във фермата е в екипи или групи, и всички задачи включват ръчен труд, включително вдигане, огъване и усукване. Работниците трябва да бъдат годни за работа и здрави, за да могат да се справят с естеството на работа. Ягоди Малини Къпини Работа в изграждането на тунели Работа в пакетаженият цех Задачи на растениевъдството Засаждане Разпространение Напояване Много работни места, включително бране, се заплащат на базата на норма. Това означава, че колкото повече работите, толкова повече можете да спечелите. Бързите берачи ще печелят значително повече от минималната заплата за страната. Заплащане Осигурено минимално заплащане -8, 21 или норма на час , допустими за всеки работник. Заработката на седмица може да достига 400-450 GBR на седмица зависимост от качествата му Основата на фермата е от Април до Юли.РАЗХОДИТЕ ПО ЗАМИНАВАНЕТО Е ЗА СМЕТКА НА КАНДИДАТА. ! софия, тел. 0886382834
Цена: 1500
За контакт:
Deiwid
0886382834
deividnikolov78@gmail.com
Набираме Работници за ФермаНабираме Работници за ФермаНабираме Работници за Ферма

Добави коментар

Защитен код
Обнови




 
 
 
 

    Приятели
 
Бележка: редакцията не носи отговорност за съдържанието на обявите © 2015 AdsAnglia.com. Всички права запазени