AdsAnglia.com
ID:
Уеб дизайн, изÑабоÑка на ÑайÑ
Създаване на уеб сайт, който включва уеб хостинг, домейн, кошница за пазаруване, автоматичен превод, избор на дизайн, seo оптимизация на уеб сайт.

Други
Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Транспорт
ÐеÑаÑни ÑÑлÑги
Печатна реклама - визитки, бланки, папки, покани, листовки, брошури, плакати.

Други


Образование в UK

 
ID: 150587
Прегледано: 116
Език на обявата: Български
Действие: Подарява
Описание на обявата: Ако идеята да учите във Великобритания ви се струва недостижима, в Elizabeth School of London ще ви помогнем да я направите реалност. Elizabeth School of London работи с едни от най-престижните университети и колежи в UK и в момента имате възможността да получите пълно финансиране на образованието си, т.е. покриване на таксите за обучение + допълнително финансово подпомагане през целия период на вашето следване.
Имайте предвид, че лекциите по време на следването в университетите и колежите са 2 пъти седмично, така че спокойно могат да бъдат съгласувани с вашите странични ангажименти. За записване и допълнителна информация може да се свържете с мен на телефон 07428291199.
Цена: 0
За контакт:
Elizabeth School of London
stefania.milanova@gmail.com
London
Образование в UK

Добави коментар

Защитен код
Обнови




 
 
 
 

    Приятели
 
Бележка: редакцията не носи отговорност за съдържанието на обявите © 2015 AdsAnglia.com. Всички права запазени