AdsAnglia.com
ID:
Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Транспорт
Ðондон леÑиÑе ÑакÑиÑа
Надежден, бърз и ефективен услуги до и от летище Гатвик, Станстед, Лутон и Хитроу.

Транспорт
ÐеÑаÑни ÑÑлÑги
Печатна реклама - визитки, бланки, папки, покани, листовки, брошури, плакати.

Други


Зъболекар в София, Район Център

 
ID: 147553
Прегледано: 282
Език на обявата: Български
Действие: Продава
Описание на обявата: За вашето стоматологично здраве можете да се погрижите в IG Dental – зъболекарска клиника в София, която вече над двадесет години работи в сферата на висококачествените дентални услуги.
Центърът се намира на ул. „Васил Левски” 70 в гр. София и предлага модерно зъболечение както за деца, така и за възрастни.
Амбулаторията е известна и с името стоматологичен център ”Иван Георгиев” и е създадена през 1995 година.
В денталния център се работи с модерна апаратура и инструменти, но така също и с много внимание, деликатност и загриженост към пациентите.
Освен лечение на проблеми свързани с денталното здраве като пулпит, кариес, изтрити зъби, възпалени венци и вадене на мъдрец, стоматологичен център IG Dental предлага орална хирургия, металокерамика, фасети и естетични процедури като избелване на зъби и др. Тук можете не само да се погрижите за вашето здраве, но и да придобиете по-високо самочувствие и да подобрите значително вида на вашата усмивка.
Цена:
За контакт:
IG Dental - зъболекар
0888 696 596
office@igdental.com
1142 Карта
Център
igdental.bg
Зъболекар в София, Район ЦентърЗъболекар в София, Район ЦентърЗъболекар в София, Район ЦентърЗъболекар в София, Район Център

Добави коментар

Защитен код
Обнови




 
 
 
 

    Приятели
 
Бележка: редакцията не носи отговорност за съдържанието на обявите © 2015 AdsAnglia.com. Всички права запазени