AdsAnglia.com
ID:
London Airport Transfers
London Airport Transfers to Gatwick, Stansted, Heathrow & Luton.

Doprava
Cheap Coach, Bus Hire
Viceroy Coaches - The prefect place to find low cost coach hire options anywhere in Essex. If you have a special occasion coming up and you would love to be able to hire a coach to add a stylish finishing touch, you need to contact us here at Viceroy Coaches right now for an affordable coach hire quote.

Doprava
Tvorba web stránok
WWW stránky za skvelé ceny. Tvorba web stránok, Tvorba internetových stránok, webdesign, www a internetových aplikácií. Profesionálny prístup a kvalita.

Ostatné


POLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olej

 
ID: 157436
Navštevili: 401
Jazyk inzerátu: Slovenský
Čin: Predáva
Popis: Koncentrát pro obrábění kovu POLYTRON MTC (Přísada do oleje POLYTRON MTC) je dokonalý zesilovač maziva – vědecký průlom v oblasti mikrotechnologie mazání. Jeho vědecky navržený vzorec poskytuje možnost pokrýt všechny kovové povrchy odolnou proti opotřebení mikrovrstvou, která snižuje drasticky opotřebení a tření a poskytuje plnou ochranu motoru při nastartování za nízkých teplot.
Výrazně zvětšuje životnost motoru, zvyšuje kompresi a šetří výdaje za palivo.
Vede k nižší výměně tepla za provozního stavu motoru a k nižší hladině hluku.
Snižuje spotřebu oleje a vylučování znečišťujících látek.
Chrání motor v případě ztráty oleje nebo chladicí kapaliny.
100% na bázi ropy, neobsahuje pevné částice, které vytvářejí škodlivé usazeniny.
Kompatibilní se všemi typy motorových olejů.
Doporučuje se pro všechny benzínové a dieselové motory, elektrické generátory, stroje pro zemní práce a pro jakákoliv jiná zařízení, poháněna dvoudobými motory.
Dále se doporučuje k použití v hydraulických systémech, transmisích, převodovkách, diferenciálech, ložiskách a ložiskových kompozicích, silničních technických zařízeních, zemědělských strojích, důlních a železničních zařízeních, vrtných zařízeních, ropných studnách, studnách na pitnou vodu a obráběcích strojích.
Website: https://www.polytronmtc.com

ТАГОВЕ: polytron mtc, přísada do oleje polytron mtc, oleje aditiva polytron mtc, aditiva do oleje, přísada do oleje, aditiva do maziv, automobilová aditiva a maziva, aditiva do motorového oleje, aditiva a přísady do oleje, přísady do motorových olejů, přísady do motorového oleje, polytron
Koncentrát pro obrábění kovu POLYTRON MTC (Přísada do oleje POLYTRON MTC) je dokonalý zesilovač maziva – vědecký průlom v oblasti mikrotechnologie mazání.
Zvětšuje životnost motoru, zvyšuje kompresi a šetří výdaje za palivo.
Vede k nižší výměně tepla za provozního stavu motoru a k nižší hladině hluku.
Snižuje spotřebu oleje a vylučování znečišťujících látek.
Chrání motor v případě ztráty oleje nebo chladicí kapaliny.

POLYTRON MTC Koncentrát pro obrábění kovu je unikátní, na bázi ropné směsi, vzorec, který je kompatibilní se všemi typy motorových olejů, převodových olejů a jiných maziv.

POLYTRON MTC je dokonalý zesilovač maziv, který pokrývá všechny kovové povrchy ionizovanou mikrovrstvou, skládající se z ropných molekul a která chemicko-metalurgickým procesem vytváří (z původního kovu) trvanlivou a bezvadnou kovovou mikrovrstvu, tímto silně zvyšuje odolnost materiálu proti: opotřebování, extremním tlakům a mimořádným teplotám. Kovové povrchy zůstávají mazány po celou dobu, což umožňuje okamžité mazání ještě při zapalování motoru. Tření a opotřebení se podstatně snižují, což má za následek maximální životnost zařízení, dobrý výkon a úsporu spotřeby paliva.

POLYTRON MTC neobsahuje plastové částice a/nebo P.T.F.E. pryskyřice (poly-tetra-fluor-ethylen, více známý jako Teflon). Neobsahuje molybden, disulfid nebo jiné potenciálně toxické a nebezpečné pro životní pro
Cena: 25
POLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olejPOLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olejPOLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olejPOLYTRON MTC - Koncentrát pro obrábění kovu (Přísada do olej

Pridať komentár

Bezpečnostný kód
Obnoviť




 
 
 
 

    Friends
 
Poznamka: redakcia nezodpovedá za obsahovú časť zverejnených inzercií © 2015 AdsAnglia.com. Všetky práva vyhradené